Magento Teknology BV gaat voortaan door het leven als Woensdag! Bezoek nu Woensdag.nl
  • Mooi. Webdesign Wij ontwerpen een website die bij u past, of dit nou zakelijk of persoonlijk is. Ontwerpen
  • Toekomst. E-Commerce Kopen via internet is de toekomst, door lage kosten kunt u uw winstmarge verdubbelen. Webwinkel
  • Verstandig. Optimalisatie Het optimaliseren van uw website zorgt voor beter ranking en hogere verkopen. Verbeteren
  • Vernieuwend. Applicaties Ontwikkeling van (internet gerichte) applicaties zoals content beheer systemen en SMS applicaties. Ontwikkelen

osCommerce en PHP 5.3

De meeste webwinkels draaien op osCommerce 2.2, dit is een goede versie van osCommerce maar heeft moeite met PHP 5.3. osCommerce 3 zou overigens sowieso niet gebruikt moeten worden, deze is nog in een Alpha stadium en het duurt nog jaren voordat deze gebruikt kan worden in productie omgeving. Lees verder


Tags:, ,

Affilistore.com is weg?

Affilistore is een veel gebruikt pakket voor het eenvoudig wegzetten van product feeds van affilites. Helaas lijken de eigenaren van het systeem er geen zin meer in te hebben waardoor de website opgedoekt is.

Hiermee vervalt ook de download mogelijk van het systeem. Erg jammer, het script werkte prima, was open source en ook nog eens gratis.

Gelukkig is er nog wel een download beschikbaar op het affilistore.nl forum. Dit bestand is te downloaden vanaf http://affilistore.nl/viewtopic.php?f=3&t=3.

Bij vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact opgenomen worden.


Tags:

osCommerce en Google Analytics

Het is zeer belangrijk om te weten wat je conversie van je webwinkel is. Maar wat ook belangrijk is is om te weten is wat goed rendeert, of juist niet.
Naast de Google Analytics voor E-Commerce kan het verstandig te zijn om te kijken naar de Event Tracking van Analytics, hiermee kun je precies bijhouden wat er gebeurt.
Je kunt zelf definiëren wat er gemeten wordt, waar er gemeten wordt, wat de acties zijn, etc. Denk aan het bekijken van categorieën, of dat de blokken in de zijbalken wel gebruikt woren.

Een eenvoudig voorbeeld:

<a href="productx.html" onClick="_gaq.push(['_trackEvent', 'Categorie', 'Poppen', 'Product X']);">Product X</a>

<a href=”productx.html” onClick=”_gaq.push([‘_trackEvent’, ‘Categorie’, ‘Poppen’, ‘Product X’]);”>Product X</a>


Tags:, , ,

TwitPic op je website

Twitter is een veel gebruikt fonomeen, het plaatsen van korte berichten op een website zodat iedereen weet wat je doet. We gebruiken het zelf ook voor DagActie.com, zie ook http://twitter.com/DagActie. Lees verder


Tags:, , , , ,

Affiliate netwerken

Een inkomen genereren uit websites kan uiteraard door Google Advertenties of andere eenvoudige advertentieplatformen.
Echter kan het veel interessanter zijn om gericht advertenties te plaatsen op de website, door de relevante zal de clickrate sterk omhoog gaan.
Lees verder


Triloxigen en Next Level op de Horecava 09

logo

Triloxigen en Next Level waren aanwezig bij de Horecava 09 ter promotie van de SeriousBox, een interactieve SMS applicatie voor de horeca. Er werd veel interesse getoond in deze unieke mogelijkheid om de bezoeker en de horecagelegenheid interactief samen te laten werken.

Het waren 4 drukke dagen waar we constant bezig zijn geweest met het informeren van niet alleen horeca eigenaren maar ook anderen die het een mooi product vonden.

Daarnaast hebben we zelf natuurlijk ook interessante bedrijven en personen leren kennen waarvan we in de toekomst zeker nog meer zullen horen.

Uiteraard hadden we onze eigen Joel Boreel bij, maar ook kregen we Amanda uit de Gouden Kooi op bezoek.

Meer vragen over de SeriousBox, Next Level, de Horecava of SMS applicaties. Neem gerust contact op.


Triloxigen.nl ook vermeld op BuzzCMS

BuzzCMS is een zogenaamde CMS webgallery welke websites verzameld met een content management systeem als backend. BuzzCMS heeft de website van Triloxigen BV als noemenswaardig bestempeld en heeft het daarmee opgenomen in zijn archief.

Triloxigen.nl maakt gebruikt van het WordPress weblog systeem welke is uitgebreid om aan de wensen van het bedrijf te voldoen.

De vermelding is te zien op de volgende locatie:
http://www.buzzcms.com/WordPress/triloxigen_nl.html


Triloxigen.nl vermeld op CMSShowcase.com

CMSShowcase.com; impressive websites

CMSShowcase plaatst websites die noemenswaardig zijn en waar een content management systeem achter draait. Ook al is het de vorige layout van Triloxigen.nl toch blijft het een eervolle vermelding.

http://www.cmsshowcase.com/2008/07/09/triloxigennl/


Nieuwe website Triloxigen.nl

Vanmorgen is de fonkelnieuwe website van Triloxigen.nl gelanceerd. De nieuwe website moet een duidelijker beeld scheppen van wat we doen en wat we hebben gedaan.

De vorige website was een gewaagd concept welke niet altijd evenveel duidelijkheid wist te scheppen. Waar de vorige website zich vooral wist te richten op wat er gedaan was richt de huidige website zich op wat we nog zullen doen. Uiteraard wordt hierbij het verleden niet vergeten welke terug te vinden is onder Klanten en Portfolio.

Bij deze nieuwe website wordt er ook gedacht aan de nodige eye-candy met behulp van jQuery, WordPress en Lightbox.


LLOYDS Apotheken

LLOYDS Apotheken is een keten van kwalitatief hoogwaardige apotheken door heel Nederland. LLOYDS Apotheken heeft als missie op betrokken wijze klanten en partners te voorzien van geneesmiddelen, gezondheidsproducten, informatie en ondersteuning op een manier die het beste bij hen past.


Website: http://www.lloydsapotheken.nl
Tags:,

E-Zorg BV

Communicatie speelt een steeds grotere rol in de gezondheidszorg. Meer en meer organisaties leveren diensten via Internet of E-mail, maar ook receptkoppeling en communicatie tussen apotheken of huisartsen onderling vinden steeds vaker en op grotere schaal plaats. Zorgverleners kunnen door de hoeveelheid en frequentie van communicatie niet langer zonder een netwerk waarbij alle partijen eenvoudig en veilig via één aansluiting zijn te benaderen. Een aansluiting op het netwerk van E-Zorg is de meest efficiënte en beheersbare manier om in te kunnen spelen op de toegenomen vraag naar communicatie in de gezondheidszorg.


Website: http://www.ezorg.nl
Tags:

Sphinx; Full-Text SQL search engine


Sphinx is een open source project die het mogelijk maakt om zogenaamde Full-Text zoekopdrachten te doen. Waar Sphinx zich in onderscheid is de snelheid van de zoekopdracht, in een tiende van de seconde is een grote database (3 GB) doorzicht. As je dit gaat vergelijken met MySQL die er enkele seconde voor nodig  hebt is dan natuurlijk een gigantische snelheids winst. De indexatie van een full-text database is geen enkel probleem, zelfs niet op een kleine VPS.

Daarnaast bied Sphinx ook meerdere zoekmogelijkheden zoals het matchen van geografische gegevens, hiermee word ook een enorme snelheids winst behaald tegenover gerenomeerde database engines.

Het nadeel van Sphinx is dat de installatie en configuratie niet eenvoudig is doordat de documentatie  enigzins te wensen over laat. Maar met veel proberen en testen is het gelukt om het te implementeren in een website. Hierdoor hebben we als een van de weinige in Nederland ook de kennis om dit in de toekomst te kunnen gaan implementeren.

Het lijkt er op dat Triloxigen BV het eerst bedrijf is dat in Nederland succesvol een custom-made toepassing heeft ontwikkeld voor Sphinx. Dit is terug te vinden op de website http://va.catur.es.

Heeft u vragen of opmerkingen over Sphinx, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Tags:, ,

Zoeh bied luchtfoto’s van huizen

Eindhoven, 24 juli 2008 – Zoeh heeft zijn functionaliteit uitgebreid met recente helikopterfoto’s. Hiermee kan het huis bekeken worden in een schuine hoek vanuit de lucht, dus duidelijker dan satellietbeelden. Ook kan hiermee de beurt bekeken worden en natuurlijk de naastgelegen objecten. Lees verder


Website: http://zoeh.nl

Va.catur.es; de nieuwe vacature zoekmachine

Persbericht

Eindhoven, 23 juli 2008 – Triloxigen BV heeft deze week de nieuwste vacaturesite van Nederland gelanceerd. De website va.catur.es onderscheidt zich niet enkel door de herkenbare domeinnaam maar ook door de volledigheid van zijn databank. De vacaturesite bevat in de eerste week al meer dan 180.000 vacatures. Lees verder


Tags:

Vermelding Triloxigen.nl op WeLoveWP

We Love WPDe personen achter WeLoveWP.com vinden deze website de moeite waard om te vermelden. Ook is het mogelijk om op de website en het bedrijf te stemmen via de volgende link: http://welovewp.com/gallery/portfolio-gallery/triloxigen-bv.


Tags: