Magento Teknology BV gaat voortaan door het leven als Woensdag! Bezoek nu Woensdag.nl
  • Mooi. Webdesign Wij ontwerpen een website die bij u past, of dit nou zakelijk of persoonlijk is. Ontwerpen
  • Toekomst. E-Commerce Kopen via internet is de toekomst, door lage kosten kunt u uw winstmarge verdubbelen. Webwinkel
  • Verstandig. Optimalisatie Het optimaliseren van uw website zorgt voor beter ranking en hogere verkopen. Verbeteren
  • Vernieuwend. Applicaties Ontwikkeling van (internet gerichte) applicaties zoals content beheer systemen en SMS applicaties. Ontwikkelen

E-Commerce & Winkels.

E-Commerce is de handel die via de digitale snelweg gedreven wordt. Het bevat vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse handel. U bereikt namelijk een vele malen groter deel van uw doelgroep doordat uw bezoekadres (winkel, kantoor, magazijn) niet meer bezocht hoeft te worden om de producten te bekijken.

De drempel om de winkel te bezoeken ligt via het internet veel lager. Daarnaast is er ook nog het voordeel dat er géén duur winkelpand nodig is en minder personeel in dienst hoeft te zijn.

Triloxigen BV ontwikkelt diverse e-commerce oplossingen voor diverse doelgroepen. Tegenwoordig is het niet meer mogelijk het succes van de e-commerce te ontkennen. Wat doet uw bedrijf? Gaat het successen halen in de E-Commerce? Of laat u uw klanten naar de concurrent gaan, die wél e-commerce zaken doet en succesvol is?

Natuurlijk is het belangrijk dat de oplossing aantrekkelijk is voor de eigenaar, maar minstens net zo belangrijk is how uw klant het ervaart.
Om deze 2 dingen optimaal te combineren kan Triloxigen BV een webwinkel op maat maken, of bestaande oplossingen aanpassen.
We werken veel (maar niet uitsluitend) met: