osCommerce is een stabiel en open source e-commerce webwinkel pakket. Het pakket is vrij en gratis beschikbaar waardoor het een interessante basis is om een gepersonaliseerde webwinkel op uit te bouwen. Hierdoor ontstaat er een eindproduct gericht op de wensen van de webwinkelier maar toch voor een haalbaar budget.

De webwinkelsoftware osCommerce wordt naar schatting door meer dan 100.000 webwinkels wereldwijd gebruikt, zelfs de webwinkel van Google zelf. Dit geeft aan dat de software goed schaalbaar is voor kleine tot zeer grote webwinkels en voor ieder product geschikt is of geschikt gemaakt kan worden.

Gratis osCommerce download | Technische specificaties

We helpen u met zowel met uw nieuwe als met uw bestaande osCommerce webwinkel!

Webdesign

Een layout die geheel naar wens gemaakt is en specifiek ontwikkeld is voor het bedrijf. Dit veelal aansluitend op bij de (aanwezige) huisstijl.

Rapporten

Om de juiste informatie te krijgen van uw verkopen het gewenst zijn om rapporten te ontwikkelen welke de gewenste informatie weergeven. Deze rapporten kunnen informatie bevatten van producten, tot klanten tot leveranciers en uiteraard eventueel ook met bijbehorende formules en valuta’s.

Backoffice

Bijvoorbeeld als u wenst bij te houden welke leveranciers welke producten leveren, waar het product zich bevind, de status ervan. Of het kasboek en de facturen bijhouden.

Zoekmachine Optimalisatie

We bieden ook speciale SEO (Search Engine Optimization) aanvoor osCommerce. U wilt uiteraard zoveel mogelijk (relevante) bezoekers uw webwinkel bezoeken. Met zoekmachine optimalisatie kunnen de bezoekers aantallen vergroot worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om geheel naar uw wens wijzigingen te maken in uw webwinkel.