Persbericht

Eindhoven, 23 juli 2008 – Triloxigen BV heeft deze week de nieuwste vacaturesite van Nederland gelanceerd. De website va.catur.es onderscheidt zich niet enkel door de herkenbare domeinnaam maar ook door de volledigheid van zijn databank. De vacaturesite bevat in de eerste week al meer dan 180.000 vacatures.

Aanbod

Door samenwerking met grote vacaturebanken zoals Nationale Vacaturebank en StepStone is er een groot aanbod aan vacatures ontstaan. Hierbij worden dagelijks nieuwe samenwerkingen toegevoegd om een groter aanbod te creëren. In de eerste week wist va.catur.es al de mijlpaal van maar liefst 100.000 vacatures te behalen.

Zoeken

De vacature zoekmachine zal naar schatting wekelijks 50.000 vacatures toevoegen welke gevonden worden in de vele grote vacaturebanken die Nederland heeft. Hierdoor is het belangrijk dat de zoekmachine van va.catur.es snel en effectief kan zoeken om de bezoeker goed van dienste te kunnen zijn. De zoekmachine is eenvoudig en overzichtelijk maar bied ook een uitgebreide zoekmethode om de juiste vacatures te vinden.

Domeinnaam

De domeinnaam van va.catur.es valt op door dat het woord vacatures geheel in de naam voorkomt zonder andere letters en word gescheiden door punten. Dit is mogelijk door het vastleggen van de .es extensie waar door eigen creativiteit va.catur.es uit ontstaan is.

De domeinnaam is bereikbaar via de gebruikelijke manier, http://va.catur.es en heeft dus geen www ervoor nodig.

Doelgroep

Va.catur.es richt zich niet alleen op starters en werkzoekende op de arbeidsmarkt, ook werkernemers die op zoek zijn naar een betere baan of een nieuwe uitdaging.

Voor studenten bied va.catur.es een volledig aanbod van bijbanen, vakantiewerk en stageplaatsen.

—–

Over va.catur.es

Va.catur.es is een vacature zoekmachine gelanceerd door Triloxigen BV welke samenwerkt met grote vacaturebanken.

http://va.catur.es

Over Triloxigen BV

Triloxigen BV is een in 2004 opgestart bedrijf dat zich neerzet als een solide onderneming gericht op internet diensten. Triloxigen BV ontwikkeld in opdracht van de klant of in eigen beheer geavanceerde websites voor het internet, intranet en extranet.

http://triloxigen.nl

Meer informatie:

Triloxigen BV

Maarten Soetens

info (#) triloxigen.nl