Eindhoven, 24 juli 2008 – Zoeh heeft zijn functionaliteit uitgebreid met recente helikopterfoto’s. Hiermee kan het huis bekeken worden in een schuine hoek vanuit de lucht, dus duidelijker dan satellietbeelden. Ook kan hiermee de beurt bekeken worden en natuurlijk de naastgelegen objecten.

Technologie
Deze nieuwe toevoeging is in juni ingebouwd en heeft na intensief testen vandaag de officiële livegang mogen krijgen. De foto’s worden aangeleverd door Live Earth van Microsoft. Deze laat de foto’s maken vanuit vier hoeken door een helikopter van heel Nederland, België, Duitsland en later ook de rest van Europa. Deze methode wordt ook wel “Birds Eye” genoemd omdat de foto’s vanuit een vogelperspectief genomen worden.

Gebruik
Het gebruik is eenvoudig door de ontwikkeling van een simpel maar effectief navigatiepaneel welke eenvoudig met de muis bediend kan worden. Via de muiswiel kan er ook nog ingezoomd worden om een nog beter detail te zien van het object, uiteraard met in acht neming van de privacy.
Een testopstelling die gericht is op Brussel is te vinden op: http://zoeh.nl/luchtfotos.html

Satellietbeelden
De leverancier van deze satellietbeelden is veranderd van de technologie van Maps van Google naar die van Live Earth van Microsoft. Dit is gedaan om duidelijkere en recentere beelden van de huizen en de buurt te kunnen tonen. Deze zijn te bekijken via http://zoeh.nl/huizen-in-het-buiteland-via-kaart

—–

Over Zoeh
Zoeh bied de bezoeker een complete huizen portaal voor wonen in het buitenland.
Naast het complete aanbod in huizen bied Zoeh ook een volledige service als het gaat om het emigreren naar het buitenland. Verhuis service, Makelaars service en informatiepunt is allemaal onder het Zoeh dak te vinden.
http://zoeh.nl

Over Triloxigen BV
Triloxigen BV is een in 2004 opgestart bedrijf dat zich neerzet als een solide onderneming gericht op internet diensten. Triloxigen BV ontwikkeld in opdracht van de klant of in eigen beheer geavanceerde websites voor het internet, intranet en extranet.
http://triloxigen.nl

Meer informatie:
Triloxigen BV
Maarten Soetens
info (#) triloxigen.nl