Magento Teknology BV gaat voortaan door het leven als Woensdag! Bezoek nu Woensdag.nl
  • Mooi. Webdesign Wij ontwerpen een website die bij u past, of dit nou zakelijk of persoonlijk is. Ontwerpen
  • Toekomst. E-Commerce Kopen via internet is de toekomst, door lage kosten kunt u uw winstmarge verdubbelen. Webwinkel
  • Verstandig. Optimalisatie Het optimaliseren van uw website zorgt voor beter ranking en hogere verkopen. Verbeteren
  • Vernieuwend. Applicaties Ontwikkeling van (internet gerichte) applicaties zoals content beheer systemen en SMS applicaties. Ontwikkelen

Zoekmachine Optimalisatie.

Het optimaal maken van een website voor gebruik door zoekmachine’s heet zoekmachine optimalisatie. Hierbij wordt een website zodanig aangepast dat deze toegankelijk wordt gemaakt om optimaal gevonden te worden door zoekmachines, zodat meer pagina’s geindexeerd worden en zijn vindbaarheid in de zoekmachines te verhoogd wordt.
Bij het zoeken naar informatie op het internet maakt een merendeel van de internetgebruikers gebruik van een zoekmachine zoals Google, MSN of Ilse.
Een hogere positie in de zoekresultaten zorgt voor gerichte bezoekers en dus potentiƫle klanten. Dat is juist wat uw website rendabel maakt.
Velen denken nog steeds dat het voldoende is om zich aan te melden bij zoekmachines. Echter, zonder een goede zoekmachine optimalisatie zal de website NIET of onvolledig opgenomen worden door de zoekmachine! Hierdoor kan uw concurrent alsnog hoger in de zoekmachine’s staan dan uzelf.